有關勃起情況 想請教~~

我有十幾年自慰經驗一直都冇問題。 我上一年開始食了大概10 個月A 酸「不知道有冇關」 最近「2個月」看Av 會唔硬就射。 現在早上都會有晨勃, 女朋友近半年幫我口交 /handjob 係正常。 請問 點解有點解會咁? 有咩方法改善? 謝

現時暫未有研究證實A酸會影響性功能,而你所講嘅情況亦都有好多唔同因素導致,例如自慰嘅頻密程度、身體狀況等,想問下你依兩方面嘅狀況係點嘅?

想問下你睇av唔硬就射係咩意思?係完全無硬同無自慰嘅情況下就射精 or 有自慰同射精但係過程陰莖無硬起?

一個禮拜2-3 次自慰左右。。 身體正常掛, 冇食藥 而家都冇食A 酸。 不過 這個情況差唔多兩/三個月。

睇AV 果陣 都有少少自慰 [同未完全硬就射, 時間都好快幾分鐘」 … 同女朋友一齊 幫手 /bj分別好大 [可硬半個鐘on & off ] 。 唔知點解。。謝謝回應

你係陰道交時候有無過早射精嘅情況?

自慰到射精之間嘅時間短有機會係因為自己知道點樣控制力道同咩位置可以最大程度咁刺激到陰莖。但對方未必完全掌握到個種刺激方法,所以當對方幫你口交/ 打飛機刺激效果相對上無咁強,令刺激到射精之間相對長時間啲。亦有機會係同對方一齊時有一定嘅情感交流,令性慾增強,從而延長勃起嘅時間。

個人建議如果想令打飛機時間耐啲,可以係就射精時停一停,諗下其他野分心,等想射精個感覺過左之後再繼續,重覆過程直到你覺得真係忍唔到要射精就唔洗停,咁樣可以令陰莖慢慢習慣刺激

明白你概意思。。 sex , Hj [同女朋友一齊都正常」 係我自己想自慰。 咁睇AV 啦 ,不過蓮硬都未硬就射。唔係成日打。 有時 , 又會條 J 又會自己勃起。 係咪正常?

如果要早上還會有晨勃,說明問題不大。如果硬度不行那要考慮用藥了。韓國速勃口溶片可以試試看