會吾會有bb 好擔心

女朋友幫我口交 跟住射完 用手幫手清理完 再過多應該2-3分鐘 用左抹過衫嘅個隻(當已清理完)嘅手去掂左女朋友陰道口一下 連入都冇入 只係啱啱掂到過曬指甲就拎番出黎 會吾會有bb

好擔心 求專業人士幫手

有冇人知道

hello,謝謝你提問呀。
你係咪主要擔心你手接觸過精液,再接觸伴侶陰部會受孕呀?
聽你形容,受孕機會唔大既。原因係因為精子暴露係空氣中,通常會係幾分鐘內死亡。如果曾在衣物纖維上停留及水的沖刷,精子會更快死亡,將大大減低精子的生存機會。

而且,你地沒有進行插入式性行為,機會唔大。
另外,手指並唔係一個正常可以引導精子進入子宮受孕既媒介,精子成功進入女性身體而受孕既機率低。

以上唔知有無解答到你呢?:blush:

你提開口交,順手分享下資料丫~
傳染性病主要途徑有血液、精液、陰道分泌等體液交換。另外,有損傷的皮膚、眼睛、口腔和鼻腔等黏膜交換亦都係。所以其實口交係有機會傳染HPV,引致唇瘡,甚至有可能導致口腔癌嫁。
所以可以考慮下用口交膜,又享受性愛,又可以互相保障呀~ :wink:

吾該曬你

如果係排卵期會吾會有bb

咁又未必一定既。唔係係排卵期做愛就會受孕,都要睇其他野。
其實呢樣野無絕對嫁,醫生都唔會可以講到絕對。因為身體係奧妙嫁 :stuck_out_tongue:
所以只可以同你分享一啲考慮因素,例如以上提到既,根據機率去推測。

排卵期中進行性交,比唔係排卵期時性交 既受孕機會高,但仍有好多其他因素考慮。而你既情況呢,比較關鍵既係,沒有插入、手指觸碰精液、再觸碰女性陰部而受孕既機會低,亦無足夠數據去證明咁樣會成功受孕,因此就得岀以上結論叫你安心喇 :wink:

唔知咁樣你有無清楚明白啲呢?多謝你追問呀!知多啲先唔會亂估亂擔心呀~一齊學習!:grinning:

明白曬 吾該你