一戴套就軟,有咩辦法?

本身正常咁硬,但一戴套就好快軟
軟到插唔入

一戴套就軟,有咩辦法?

哎呀,聽落都有啲困擾你咁!
可唔可以問多少少呢?

有無試過有帶套下,保持興奮狀態而進行性行為嫁?
硬變軟既情況有無喺其他情況下發生過呢?
我猜測係同伴侶性行為中,帶套後軟左?你地點決定幾時帶套嫁?帶套前做左啲咩呢?
唔知你同你伴侶係點睇帶套呢件事嫁呢?雙方都明白及同意嗎?

一個人性興奮既狀態同持久度都基於好多因素。所以希望你唔好太氣餒住,可以慢慢了解多啲自己既身體甚至心理上既喜好再作岀調整。過程中如果可以同伴侶坦白溝通相信都係一個好好既支援黎嫁 :grinning:

如果可以,分享多啲丫!:wink:

想改善性功能障礙狀況,口服藥是選項之一,而藥物研發也不斷精進。Vinix來自韓國的威爾鋼「產品是韓國發明的,那因為它有它特殊的劑型,還有它有改了一些成份的結構,所以它在國際上,它是有它自己的專利。這是口溶膜,所以它就是不用喝水,它可以直接放在舌頭上面,它就可以溶化了。」要有幸福房事,最好正常作息別熬夜,養成良好習慣,也能有助身體健康

服用ED治療藥

威而鋼是美國的

當你不舉時,5個不吃藥的理由- 康健 - 康健雜誌

暫時未試過帶套而成功
每次前戲都可以扯到, 但一帶套準備入就軟, 入唔到, 但之後除返又扯到

暫時未試過帶套而成功
每次前戲都可以扯到, 但一帶套準備入就軟, 入唔到, 但之後除返又扯到

而且本身我都有早洩

看來你的問題幾困擾你,而且問題持續並多於一個,你有冇考慮過睇治療師?

首先, 如果你有晨勃的話, 即撇除你有身體功能障礙的可能
看你的情況是因為表現焦慮, 愈怕就愈表現得更差, 可能須要放鬆心情, 從自已身體方面去探索, 同意 Julia 說, 有須要時, 的確可以找性治療師談一談。