前列腺高潮

15歲直男
想試吓前列腺高潮
想知步驟及注意事項

唔好意思遲咗回覆,男性通常會係肛交/刺激肛門得到前列腺高潮。而初次嘗試探肛可以用一隻手指加上安全套/指套同潤滑液試下,慢慢覺得舒適可以加多一隻手指,令肛門肌肉習慣同放鬆。其實單用手指都可以刺激到G點,大概係伸入去5-7cm再向前列線方向頂。如果唔就手都可以嘗試專門刺激男性G點嘅性玩具。最重要係慢慢試,確保足夠潤滑同保持衛生!

用藍色嗰啲膠手套得唔得?

唔係太清楚你所講嘅藍色膠手套係指邊種手套:sweat_smile:

如果係用手指,醫用手套理論上都可以係探肛嘅一種選擇。
但以安全起見,都係建議以安全套、或者專門為探陰/肛而設計嘅指套,配合潤滑液使用。同時都要留意嘅係你會唔會對安全套、指套或潤滑液嘅任何成分有過敏反應。
咁就自然可以安全地享受性歡愉啦~

丁晴/乳膠即棄手套

無粉的醫用乳膠手套也是一個選擇
不過因為購買安全套是沒有年齡限制的 也能安心購買
也有機構派發免費安全套
例如 facebook 塔娜師

大約要整幾耐先有高潮?

手勢要點?
不斷插?
不斷按壓?
就咁放隻手指喺肛門入面?

方法的話,你可能要自己探索一下,未必有一個絕對啱嘅方法。另外,注意到你十五歲,要留意返肛交相關嘅法律風險,請參考以下資料。

http://www.clic.org.hk/tc/topics/sexual_offences/I_Non-consensual_Sexual_Offences/C_Buggery/1_Homosexual_buggery/

自己一個整得唔得?

可以阿:slightly_smiling_face: 法例規管嘅係性交嘅行為,而自慰係唔包括在內嘅